Navigatie

Shop onze PRIJSDALERS hier!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Co Sleeper

Heerlijk slapen naast je pasgeboren kindje. Dat geeft een rustig, geborgen gevoel voor zowel ouder als kind. Een co sleeper, ook wel bekend als wieg aan bed, is in zulke gevallen een perfecte uitkomst hiervoor.

Waarom kiezen voor een co sleeper?

Een co-sleeper is een wiegje met één open zijkant, die je tegen de zijkant van je eigen bed schuift. De zijde die aan de kant van jouw bed zit, klap je open zodat er een directe verbinding wordt gemaakt met je eigen bed. Zo heeft je kleintje zijn of haar eigen slaapplek, maar wel op dezelfde hoogte als papa en mama! Dit wordt ook wel co-slapen genoemd.

Wat zijn de voordelen van een co sleeper?

Het is natuurlijk heerlijk knus om altijd naar je kleintje te kunnen kijken, maar het geeft voor ouder én kind ook een groter gevoel van veiligheid. Een ander voordeel van co-sleepers is de binding die je stimuleert, omdat jullie elkaar altijd aan kunnen zien en aanraken. Daarnaast is een wieg aan bed ook ideaal voor het geven van borstvoeding. Je hebt dan meer dan genoeg ruimte én je hoeft ’s nachts zelf je bed niet meer uit!

Co-sleeper voordelig kopen

Bij MamaLoes vind je een ruim assortiment co-sleepers van de hoogste kwaliteit en tegen de laagste prijs. Je kunt deze eenvoudig en veilig online bestellen. En er is keuze zat: zo kies je bijvoorbeeld voor een houten co sleeper of een lichtgewicht co-sleeper met een metalen basis, van diverse bekende merken zoals Cangaroo of Kinderkraft. Ook voor de juiste bijbehorende accessoires ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze matrasjes, wiegdekens, hoeslakens en kruiken.

Moeite met het kiezen van de juiste co-sleeper?

We snappen dat de keuze voor de perfecte co sleeper niet gemakkelijk is. Daarom heeft onze eigen Loes een aantal interessante blogs geschreven:

 

Meer hulp nodig bij je keuze, of zie je de wiegjes liever een keer in het echt? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels.

18 resultaten
Filter