Navigatie

Profiteer nu van de SUPER sale!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie
  1. Driewielers
  2. Kinderstepjes
  3. Kinder Trapauto's
  4. Loopstoeltjes
  5. Loopauto's
  6. Toon meer

Looptrainers

Leren lopen begint natuurlijk met kleine stapjes, maar voor jou en je kindje is het wel degelijk een grote stap! En daar kunnen jullie waarschijnlijk wel een leuk en handig hulpmiddel bij gebruiken. Een looptrainer helpt je kindje om stabiel te blijven staan en de eerste stapjes te zetten. Leren lopen gaat stap voor stap!

Looptrainer voor je baby 

Een looptrainer helpt je kindje wanneer hij of zij leert staan en voorzichtig begint met de eerste stapjes. Er zijn veel verschillende soorten looptrainers beschikbaar, maar hoe kies je nou welke het beste bij jou en je kindje past? Het is belangrijk dat je kindje een houvast heeft en dat de kans op vallen wordt beperkt. Je hebt looptrainers in alle mogelijke vormen. Van driewielers en loopwagentjes tot loopstoeltjes en stepjes. Ook beschikken we bij MamaLoes over elektrische kinderauto's waar je kindje mee kan rond racen. Daarnaast hebben veel looptrainers een vrolijk speelblad met verschillende speeltjes, geluidjes en lichtjes die je kindje uitdagen, dit stimuleert de motoriek van je kindje. 

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en veilig online een looptrainer bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels om de looptrainers met eigen ogen te zien! Team MamaLoes staat voor je klaar.

222 resultaten
Filter