Navigatie

De OPRUIMING barst los!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Babyfoons

Een babyfoon is een echte musthave bij het inrichten van de babykamer, met een babyfoon ben je altijd verbonden met je kleintje zonder dat je de babykamer in hoeft! Er zijn veel verschillende varianten babyfoons te verkrijgen. MamaLoes helpt je daarom graag verder met het zoeken naar de perfecte babyfoon die helemaal bij jou past. Een betrouwbare babyfoon is onmisbaar! Kijk snel verder en ontdek het zelf of lees er alles over in de blog: Een babyfoon kiezen. Waar let je op?

Verschillende soorten babyfoons

Er zijn veel verschillende soorten babyfoons waar je uit kunt kiezen: een babyfoon met geluid, babyfoons met een camera of een babyfoon met wifi en een app. Wat zijn de verschillen en voordelen van de verschillende babyfoons? Dat lees je hieronder!

Babyfoon met alleen geluid 

Met een analoge babyfoon zie je je kindje niet, maar hoor je alleen de geluiden die je kindje maakt. Deze babyfoons zijn stralingsvrij. De babyfoon bestaat uit een babyunit en een ouderunit, de babyunit zet je op de kamer van je kindje en de ouderunit is voor jou als ouder. Wanneer de twee units zich te ver van elkaar bevinden, geeft de ouderunit dit aan met een lichtje en/of geluid. Zo ben je altijd op tijd op de hoogte wanneer de babyfoon het niet goed meer doet. Deze babyfoons hebben een bereik van 300 meter en verschillende kanalen waardoor helder geluid mogelijk is. 

Babyfoon met camera

Wil jij je kindje graag kunnen zien? Dan is een babyfoon met camera een goede match! Je kunt precies via een schermpje je kindje zien en horen. De babyfoons hebben een bereik van 300 meter en het (kleuren)beeldscherm is van goede kwaliteit. Sommige babyfoons hebben ook nachtzicht dat automatisch wordt in- en uitgeschakeld, handig! 

Babyfoon met Wifi en app 

Er zijn ook babyfoons die werken via een Wifi- of internetverbinding, met een handige app kun je je kindje altijd en overal zien en horen via je telefoon of tablet. Het bereik van deze babyfoons is erg groot, mits de internetverbinding goed is. 

Extra functies babyfoon

Babyfoons bieden diverse extra functies waarmee papa's en mama's hun kindje op afstand kunnen geruststellen. Met een babyfoon met terugspreekfunctie kun je je kindje op afstand geruststellen met je eigen stem. Daarnaast kunnen sommige babyfoons een liedje afspelen of hebben een nachtlampje die je kunt aanzetten in het donker. Ook zijn er babyfoons met een temperatuurmeter, zodat je gemakkelijk de temperatuur in de kamer van je kindje kunt opmeten. Een babyfoon met sensoren vangt alle geluiden en bewegingen van je kindje op. Zodra de sensoren een geluidje of beweging detecteren, ontvang je een melding. 

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en veilig online een babyfoon bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels om de babyfoons met eigen ogen te zien! Team MamaLoes staat voor je klaar.

13 resultaten
Filter