Navigatie

31-05 t/m 02-06 LEEGVERKOOP GOIRLE!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Ambassadeurschap

MamaLoes zet zich sinds jaar en dag in om mensen te helpen. Dit doet MamaLoes vanuit haar sociale hart. Samen met Stichting Babyspullen en Nationaal Fonds Kinderhulp zet MamaLoes zich in voor kinderen in Nederland die leven op of onder de armoedegrens.

Een aantal jaar geleden is MamaLoes in contact gekomen met Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen zet zich in om aanstaande ouders te helpen wanneer zij op of onder de armoede grens leven. Dit doet Stichting Babyspullen door de aanstaande ouders babystartpakketten te geven, met de basisbenodigdheden voor een baby. MamaLoes staat niet stil en is begin 2021 in contact gekomen met Nationaal Fonds Kinderhulp. Nationaal Fonds Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. Zij helpen deze kinderen en jongeren individueel, met iets groots of iets kleins. Iets wat ze de kracht geeft om mee te doen nu en in hun toekomst.

Lees hieronder alles over ons ambassadeurschap.

 

Stichting Babyspullen logo

Stichting Babyspullen

MamaLoes heeft al voor een langere periode met Stichting Babyspullen meegewerkt aan het mogelijk maken van de babystartpakketten door bijvoorbeeld de aanlevering van schaarse producten. Maar na een aantal jaar vanaf de zijlijn ondersteunen wilden we echt gaan meedoen om samen nog meer kindjes een eerlijke start te geven. Wat doen we dan precies samen? Wij vertellen je er hier alles over!

Kinderhulp Logo

Nationaal Fonds Kinderhulp

MamaLoes is zich al een langere periode bewust van het feit dat er nog steeds veel kinderen in Nederland opgroeien in armoede. Het is dus noodzaak om niet stil te staan en door te pakken! MamaLoes wil hier samen met jou en Nationaal Fonds Kinderhulp verandering in brengen. Zodat ook al deze kinderen erbij horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder kind. Hoe gaan wij dit doen? Wij vertellen je er hier alles over!