Navigatie

Hoge korting op de beste MERKEN!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Leren bij MamaLoes

Barst jij van de energie en wil jij iedere dag beter worden? Dan is MamaLoes de organisatie voor jou! Ons doel is om met liefde en plezier de beste babywinkel van Nederland te zijn en dit zie je terug in alle facetten binnen ons bedrijf. 

De mensen van MamaLoes zijn het hart van het bedrijf. Bij ons leer je elke dag weer bij, je leert zowel van het werk wat je doet als van je collega’s. Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn. Wij vinden het belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn, daarom hebben we een goede samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken partijen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociaal werkgeverschap.

Heb jij werkervaring nodig voor school of voor jouw (re-)integratie of heb je een sociaal steuntje in de rug nodig? Ook dan kan je terecht bij MamaLoes. MamaLoes wil iedereen een kans geven om veel te leren en ervaring op te doen in een gezellige, informele werksfeer. Wij zullen iedereen die het nodig heeft een warm hart toedragen.

De cultuur binnen MamaLoes laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen.

Lijkt het jou ook leuk om ons team te versterken? Lees dan snel verder!

 

 

 

 

Stage lopen bij MamaLoes

Ben je op zoek naar een stageplek voor tijdens je opleiding dan kun je bij MamaLoes terecht. Om jongeren in het bedrijf op te mogen leiden, is een erkenning nodig. Wij leiden als 'Erkend SBB leerbedrijf' leerlingen op van MBO-opleidingen in de Logistiek, Verkoop en Marketing, wij zien dit als een investering in de toekomst!

Zit je in een (re-)integratie traject, dagbesteding of werkervaringsplek en heb je een stageplaats nodig? Ook dan biedt MamaLoes jou mogelijkheden. In alle gevallen krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren collega zodat je een leerzame én leuke stageperiode tegemoet gaat!

Omdat opleidingen vaak specifieke eisen aan de stageperiode stellen, wordt de invulling van de stage altijd in overleg met jou en jouw stagebegeleider bepaald. Heb je interesse in een stageplek bij MamaLoes? Stuur dan je CV en motivatie op naar [email protected].

 

 

 

 

 

Stage lopen bij de Financiële Administratie

Aan de groei van MamaLoes zitten ook consequenties op het gebied van administratieve processen en het nog beter borgen van de geld- en goederenstroom. Het groeien van een kleine naar middelgrote onderneming brengt ook een controleplicht met zich mee. In het kader daarvan willen we de huidige AO/IC nog beter beschrijven en aan de hand hiervan ook de processen beter vormgeven om de controles uit te voeren.

Tijdens een stage bij onze Financiële Administratie ga je onderzoeken in welke mate de processen omtrent de geld- en goederenstroom geborgd zijn door de administratieve organisatie en de interne controlemaatregelen.

We staan er altijd voor open om met je in gesprek te gaan en om te kijken of er een geschikt stageplaats voor jou beschikbaar is. 

 Heb jij zin in deze uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

Stage lopen bij personeelszaken

MamaLoes groeit door, maar niet zozeer in het aantal medewerkers. Dit vraagt om een hoge mate van efficiency en het optimaal benutten van ICT-oplossingen. Het opstellen van een strategisch HRM beleid is daarom erg belangrijk en het implementeren ervan cruciaal, zodat het op lange termijn duurzaam is en rendement oplevert.

Tijdens een stage bij Personeelszaken ga je onderzoeken hoe MamaLoes haar HRM beleid strategisch, efficiënt en voor de lange termijn kan opzetten en borgen in de organisatie.

We staan er altijd voor open om met je in gesprek te gaan en om te kijken of er een geschikt stageplaats voor jou beschikbaar is. 

Heb jij zin in deze uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

 

 

 

 

 

Stage lopen bij Logistiek

Binnen Logistiek ben jij diegene die er 100% voor gaat om de bestellingen van onze klanten perfect de deur uit te sturen. Je gaat hier leren om alle facetten van het logistieke proces te beheersen. Van de ontvangst van goederen tot het uiteindelijk verzenden van het pakket naar de klant.

In ons magazijn van zo'n 5000m2 hebben we ongeveer 10.000 verschillende babyartikelen op voorraad, die we gebruiken om de schappen van onze winkels aan te vullen en natuurlijk naar de klanten van onze webshop te versturen. Het is een dagelijks terugkerende uitdaging om dit zo goed en efficiënt mogelijk te doen samen met je collega’s.

De werkzaamheden op onze logistieke afdeling zijn onder andere het controleren en inruimen van de ontvangen goederen, het orderpicken van de bestellingen, het controleren en inpakken van de bestellingen, het verwerken van de retouren en het netjes houden van het magazijn. Werken op zaterdag en in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse in een stageplek binnen logistiek bij MamaLoes? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

Stage lopen bij (Online) Marketing

De afdeling (Online) Marketing is dagelijks bezig te communiceren met (potentiële) klanten en daar komt heel veel bij kijken. De webshop en de social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) worden beheerd door de (online) marketingafdeling. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de zichtbaarheid van MamaLoes in de online zoekmachines. Zowel organisch, op het gebied van techniek, linkstrategie en content (SEO) als via betaalde advertentiecampagnes (SEA).

Tijdens een stage bij MamaLoes ontdek je nieuwe verkoop- en marketingkanalen en leer je om veel samen te werken en te overleggen met het online marketing team over over verschillende keuzes m.b.t. de online positie van het bedrijf. Je bekijkt de webshop door de ogen van een consument, analyseert deze en komt met mogelijke verbeterpunten. Een zeer leerzame en uitdagende afdeling voor toekomstige marketeers.

Heb je interesse in een stageplek binnen de marketing afdeling bij MamaLoes? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

 

 

 

 

 

Stage lopen in de Verkoop

Onze winkels in Breda, Eindhoven, Goirle en Utrecht zijn de huiskamer van MamaLoes. Onze klanten komen hier omdat ze het leuk vinden om hier te zijn. Dit kan zijn om rond te snuffelen voor cadeautje, voor een deskundig advies over één van onze vele producten of simpelweg voor een kopje koffie.

Bij MamaLoes vind je alles voor je baby en peuter. Van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en babykamers. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. 

Als verkoper (m/v) vind jij het leuk om onze klanten te helpen tijdens een bezoek aan onze winkel. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om te leren hoe je met klanten om moet gaan en om bezig te zijn in een verkoopomgeving. Daarnaast is het belangrijk dat je er samen met je collega’s voor zorgt dat de winkel er pico bello uitziet.

Heb je interesse in een stageplek in één van onze winkels? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

Stage lopen bij Marketing & Communicatie

MamaLoes is gestart in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot de grootste en sterkste online babyspecialist in Nederland. Naast onze succesvolle webshop, zijn wij ook ijzersterk in het leveren van topservice in onze 4 winkels verspreidt over heel Nederland. Dat we online nr. 1 zijn in de babybranche is te zien aan onze jaarlijkse Twinkle top 100 notering, de Quote500 binnen e-commerce. Ook voor de media zijn we afgelopen jaren niet onopvallend gebleven, doordat we ons onderscheiden van het standaard type werkgever en sociale maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke waarde vinden! Daarnaast scoren we met onze eigen merken, MamaLoes, Ding, Tryco, LabelLabel, Eco Baby en EcoToys welke we vanaf scratch zelf ontwerpen en ontwikkelen. MamaLoes bouwt in een rap tempo aan de toekomst. Daarmee is ons voornaamste doel mensen blij te maken met mooie babyspullen, tegen een eerlijke prijs, uit ons verrassende assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. 

Wat zal jij als stagiaire bij MamaLoes gaan leren?

Klinken de termen zoekmachine marketing, conversiepercentage, retargeting, bounce rate en content optimalisatie je bekend in de oren en ben je benieuwd naar de macht van onder andere Google en heeft internet geen geheimen voor jou? Word je blij van het inzetten van de juiste boodschap, met het juiste middel op de juiste plek en op het juiste moment? Top, dan zijn we op zoek naar jou!

Op de marketing afdeling krijg je de kans om je te ontwikkelen op digitaal vlak. De pijlers website, traffic (verkeer naar de website) en product vormen een belangrijk geheel met elkaar. Uiteraard hebben we de vaste/loyale klant die MamaLoes wel weet te vinden. Hiervoor maken we gebruik van niet – betaalde communicatie (denk hierbij aan bijvoorbeeld direct verkeer, nieuwsbrieven en social media kanalen). Tevens willen we ook dat onze klant de juiste en aantrekkelijke content kan vinden op de website, maar deze dient tegelijkertijd ook geoptimaliseerd te zijn voor Google. Hoe we dit doen, leren we je natuurlijk graag. Naast onze bestaande klanten trekken we ook nieuwe klanten aan door middel van onder andere SEA, social advertising, marketplaces en vergelijkers. Ook hierin liggen dus genoeg mogelijkheden!

 

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je bent bezig met een HBO of MBO opleiding in de richting van Marketing & Communicatie
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift
  • Een enorme drive om te leren en ontwikkelen


Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende stageplek (vanaf januari 2022) in een dynamische leeromgeving
  • Een passende stagevergoeding en eventueel uitzicht op een baan na afloop
  • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng

Bij MamaLoes is er voldoende ruimte voor creativiteit. Draag je graag nieuwe ideeën aan en vind je het leuk om de kneepjes van het vak te leren? Aarzel dan niet langer en reageer direct door jouw CV en motivatie op te sturen naar [email protected].

 

 

 

 

Vacatures met een sociaal hart, werken met een ander doel dan geld

MamaLoes wil iedereen een kans geven. Soms is een dagbesteding of re-integratiewerkplek voldoende om lekker in je ritme te komen of te blijven. Daarin kunnen we zeker iets betekenen. Voor al deze mensen hebben we "vacatures met een sociaal hart" beschikbaar.
Dus heb jij de behoefte om weer aan de slag te gaan of verlangens weer bezig te zijn in een gezellige omgeving? Wil jij van toegevoegde waarde zijn binnen een bedrijf of wil jij gewoon terug komen in een dagelijkse ritme? Dan heeft MamaLoes misschien een plekje voor jou.
Laat het ons door middel van een 'open sollicitatie' weten als je iets voor ons zou willen betekenen! Stuur je CV en motivatie door naar [email protected]. Dan gaan we samen kijken wat voor werkzaamheden er bij je zouden kunnen passen.

Let op: onze 'vacatures met een sociaal hart' zijn geen betaalde banen. Wij denken dat werken ook andere hele belangrijke doelen heeft dan geld verdienen; deze banen zijn perfect om jezelf persoonlijk en sociaal te ontwikkelen, in een ritme én onder de mensen te komen of blijven, om werkervaring op te doen en/of een mooie nieuwe stap in de maatschappij te zetten.