Navigatie

Profiteer nu van de SUPER sale!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Leren bij MamaLoes

Barst jij van de energie en wil jij iedere dag beter worden? Dan is MamaLoes de organisatie voor jou! Ons doel is om met liefde en plezier de beste babywinkel van Nederland te zijn en dit zie je terug in alle facetten binnen ons bedrijf. 

De mensen van MamaLoes zijn het hart van het bedrijf. Bij ons leer je elke dag weer bij, je leert zowel van het werk wat je doet als van je collega’s. Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn. Wij vinden het belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn, daarom hebben we een goede samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken partijen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociaal werkgeverschap.

Heb jij werkervaring nodig voor school of voor jouw (re-)integratie of heb je een sociaal steuntje in de rug nodig? Ook dan kan je terecht bij MamaLoes. MamaLoes wil iedereen een kans geven om veel te leren en ervaring op te doen in een gezellige, informele werksfeer. Wij zullen iedereen die het nodig heeft een warm hart toedragen.

De cultuur binnen MamaLoes laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen.

Lijkt het jou ook leuk om ons team te versterken? Lees dan snel verder!

 

 

 

 

Stage lopen bij MamaLoes

Ben je op zoek naar een stageplek voor tijdens je opleiding dan kun je bij MamaLoes terecht. Om jongeren in het bedrijf op te mogen leiden, is een erkenning nodig. Wij leiden als 'Erkend SBB leerbedrijf' leerlingen op van MBO-opleidingen in de Logistiek, Verkoop en Marketing, wij zien dit als een investering in de toekomst!

Zit je in een (re-)integratie traject, dagbesteding of werkervaringsplek en heb je een stageplaats nodig? Ook dan biedt MamaLoes jou mogelijkheden. In alle gevallen krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren collega zodat je een leerzame én leuke stageperiode tegemoet gaat!

Omdat opleidingen vaak specifieke eisen aan de stageperiode stellen, wordt de invulling van de stage altijd in overleg met jou en jouw stagebegeleider bepaald. Heb je interesse in een stageplek bij MamaLoes? Stuur dan je CV en motivatie op naar [email protected].

 

 

 

 

 

Stage lopen bij de Financiële Administratie

Aan de groei van MamaLoes zitten ook consequenties op het gebied van administratieve processen en het nog beter borgen van de geld- en goederenstroom. Het groeien van een kleine naar middelgrote onderneming brengt ook een controleplicht met zich mee. In het kader daarvan willen we de huidige AO/IC nog beter beschrijven en aan de hand hiervan ook de processen beter vormgeven om de controles uit te voeren.

Tijdens een stage bij onze Financiële Administratie ga je onderzoeken in welke mate de processen omtrent de geld- en goederenstroom geborgd zijn door de administratieve organisatie en de interne controlemaatregelen.

We staan er altijd voor open om met je in gesprek te gaan en om te kijken of er een geschikt stageplaats voor jou beschikbaar is. 

 Heb jij zin in deze uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

Stage lopen bij personeelszaken

MamaLoes groeit door, maar niet zozeer in het aantal medewerkers. Dit vraagt om een hoge mate van efficiency en het optimaal benutten van ICT-oplossingen. Het opstellen van een strategisch HRM beleid is daarom erg belangrijk en het implementeren ervan cruciaal, zodat het op lange termijn duurzaam is en rendement oplevert.

Tijdens een stage bij Personeelszaken ga je onderzoeken hoe MamaLoes haar HRM beleid strategisch, efficiënt en voor de lange termijn kan opzetten en borgen in de organisatie.

We staan er altijd voor open om met je in gesprek te gaan en om te kijken of er een geschikt stageplaats voor jou beschikbaar is. 

Heb jij zin in deze uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

 

 

 

 

 

Stage lopen bij Logistiek

Binnen Logistiek ben jij diegene die er 100% voor gaat om de bestellingen van onze klanten perfect de deur uit te sturen. Je gaat hier leren om alle facetten van het logistieke proces te beheersen. Van de ontvangst van goederen tot het uiteindelijk verzenden van het pakket naar de klant.

In ons magazijn van zo'n 5000m2 hebben we ongeveer 10.000 verschillende babyartikelen op voorraad, die we gebruiken om de schappen van onze winkels aan te vullen en natuurlijk naar de klanten van onze webshop te versturen. Het is een dagelijks terugkerende uitdaging om dit zo goed en efficiënt mogelijk te doen samen met je collega’s.

De werkzaamheden op onze logistieke afdeling zijn onder andere het controleren en inruimen van de ontvangen goederen, het orderpicken van de bestellingen, het controleren en inpakken van de bestellingen, het verwerken van de retouren en het netjes houden van het magazijn. Werken op zaterdag en in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse in een stageplek binnen logistiek bij MamaLoes? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

Stage lopen bij (Online) Marketing

De afdeling (Online) Marketing is dagelijks bezig te communiceren met (potentiële) klanten en daar komt heel veel bij kijken. De webshop en de social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) worden beheerd door de (online) marketingafdeling. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de zichtbaarheid van MamaLoes in de online zoekmachines. Zowel organisch, op het gebied van techniek, linkstrategie en content (SEO) als via betaalde advertentiecampagnes (SEA).

Tijdens een stage bij MamaLoes ontdek je nieuwe verkoop- en marketingkanalen en leer je om veel samen te werken en te overleggen met het online marketing team over over verschillende keuzes m.b.t. de online positie van het bedrijf. Je bekijkt de webshop door de ogen van een consument, analyseert deze en komt met mogelijke verbeterpunten. Een zeer leerzame en uitdagende afdeling voor toekomstige marketeers.

Heb je interesse in een stageplek binnen de marketing afdeling bij MamaLoes? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

 

 

 

 

 

Stage lopen in de Verkoop

Onze winkels in Breda, Eindhoven, Goirle en Utrecht zijn de huiskamer van MamaLoes. Onze klanten komen hier omdat ze het leuk vinden om hier te zijn. Dit kan zijn om rond te snuffelen voor cadeautje, voor een deskundig advies over één van onze vele producten of simpelweg voor een kopje koffie.

Bij MamaLoes vind je alles voor je baby en peuter. Van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en babykamers. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. 

Als verkoper (m/v) vind jij het leuk om onze klanten te helpen tijdens een bezoek aan onze winkel. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om te leren hoe je met klanten om moet gaan en om bezig te zijn in een verkoopomgeving. Daarnaast is het belangrijk dat je er samen met je collega’s voor zorgt dat de winkel er pico bello uitziet.

Heb je interesse in een stageplek in één van onze winkels? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar [email protected].

 

 

 

 

 

Vacatures met een sociaal hart, werken met een ander doel dan geld

MamaLoes wil iedereen een kans geven. Soms is een dagbesteding of re-integratiewerkplek voldoende om lekker in je ritme te komen of te blijven. Daarin kunnen we zeker iets betekenen. Voor al deze mensen hebben we "vacatures met een sociaal hart" beschikbaar.
Dus heb jij de behoefte om weer aan de slag te gaan of verlangens weer bezig te zijn in een gezellige omgeving? Wil jij van toegevoegde waarde zijn binnen een bedrijf of wil jij gewoon terug komen in een dagelijkse ritme? Dan heeft MamaLoes misschien een plekje voor jou.
Laat het ons door middel van een 'open sollicitatie' weten als je iets voor ons zou willen betekenen! Stuur je CV en motivatie door naar [email protected]. Dan gaan we samen kijken wat voor werkzaamheden er bij je zouden kunnen passen.

Let op: onze 'vacatures met een sociaal hart' zijn geen betaalde banen. Wij denken dat werken ook andere hele belangrijke doelen heeft dan geld verdienen; deze banen zijn perfect om jezelf persoonlijk en sociaal te ontwikkelen, in een ritme én onder de mensen te komen of blijven, om werkervaring op te doen en/of een mooie nieuwe stap in de maatschappij te zetten.