Navigatie

Profiteer nu van de SUPER sale!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Kinderwekker met Licht en Slaaptrainers

Bij MamaLoes hebben we een groot aanbod kinderwekkers en slaaptrainers. Heel handig voor kindjes die al kunnen klokkijken, of voor kindjes die aan het leren zijn wanneer het tijd is om op te staan! Zo kunnen de ouders ook van hun nachtrust genieten.

Kinderwekker Online Bestellen

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen en mogen staan. Voor kleintjes begint de dag gewoon als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! Met een kinderwekker of slaaptrainer kun je je kind trainen en een beter ritme aanleren.

Een kinderwekker geeft namelijk aan wanneer het tijd is om te gaan slapen en op te staan. Slaaptrainers hebben een schattig en aansprekend design en zijn vaak ook voorzien van allerlei leuke geluidjes, licht en afbeeldingen. Erg leerzaam, maar ook een vrolijk element voor op de kinderkamer!

MamaLoes heeft een ruim assortiment leuke en praktische kinderwekkers. Wat dacht je van de populaire Zazu Sam, het schattige schaapje dat ook nog eens een handige slaaptrainer is? Of de Kidsleep kinderwekker met vervangbare decoplaatjes, zodat je kindje elke keer weer een andere wekker heeft? Kortom: allerlei mogelijkheden om je kind met een kinderwekker op een leuke manier de tijd te leren.

Mocht je vragen hebben over onze kinderwekkers en slaaptrainers of één van onze andere artikelen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. We helpen je graag!

 

27 resultaten
Filter