Navigatie

De OPRUIMING is van start!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Hydrofiele Luiers

Waarom zou je hydrofiele luiers gebruiken? Het ideale aan hydrofiele luiers is dat ze erg veel vocht opnemen. Hydrofiele luiers zijn eigenlijk hydrofiele doeken en daardoor ook erg handig om te gebruiken als spuugdoek of om je kleine even op neer te leggen. Het is altijd handig om een hydrofiele luier bij de hand te hebben! Naast hydrofiele luiers kun je bij mamaloes ook terecht voor katoenen (flanel) luiers. Ook deze zijn multifunctioneel en voelen heerlijk zacht aan.

Hydrofiel Luiers Online Bestellen

Een baby in huis betekent veel gespuug, geplas, gemors, oftewel: veel water! Doordat hydrofiel materiaal dit vocht makkelijk opneemt zijn hydrofiele luiers eigenlijk onmisbaar in ieder huis waar een baby aanwezig is. Maar ook voor onderweg zijn hydrofiele luiers ideaal. Een baby houdt zich namelijk niet even in als je buitenshuis bent.

MamaLoes heeft haar hydrofiele luiers met de grootste zorg uitgekozen, zodat je gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit. Heb je nog vragen over onze hydrofiele luiers? Dan helpt het MamaLoes team je graag verder. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze winkels!

23 resultaten
Filter