Navigatie

De OPRUIMING barst los!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Speelgoed voor kindjes vanaf 12 maanden

Bij MamaLoes vind je leuk speelgoed voor je kleine vanaf 12 maanden. Zo vind je bij ons toffe puzzels, vormenstoven maar ook emmersetjes en activiteitenkubussen. Het speelgoed is niet alleen heel leuk, maar bevordert ook de ontwikkeling van je kleine!

Educatief Speelgoed vanaf 1 jaar 

Voor je het weet is je kindje al 1 jaar! Wat gaat de tijd toch snel. Ze zullen steeds meer een eigen willetje ontwikkelen en willen dingen graag zelf doen. Met geschikt educatief speelgoed vanaf 1 jaar kan je dit stimuleren en aanmoedigen. Daarbij is het belangrijk om in deze fase te leren om samen te spelen, en dus te delen. 

Rond het jaar zet een kindje vaak ook zijn/haar eerste stapjes! Gun je kindje alle tijd bij deze belangrijke mijlpaal en help ze een eindje op weg met bijvoorbeeld een leuke loopwagen. Wil je hier meer over weten of kun je wat advies gebruiken? Dan is onze blog: Hoe leert je baby zelfstandig staan en lopen? wellicht iets voor jou. 

Speelgoed voor kindjes vanaf 12 maanden Online Bestellen

Je bestelt al het leuke speelgoed voor kindjes vanaf 12 maanden eenvoudig en veilig online bij MamaLoes. Heb je vragen over een van deze producten of ben je op zoek naar persoonlijk advies?  Uiteraard mag je altijd contact met ons opnemen, of kom gezellig langs in een van onze winkels!

218 resultaten
Filter