Navigatie

FINALE OPRUIMING: Laatste kans!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Werken bij MamaLoes

Wil jij elke dag met een lach op je gezicht naar je werk? Dan is MamaLoes de organisatie voor jou! Ons doel is om met liefde en plezier de beste babywinkel van Nederland te zijn en dit zie je terug in alle facetten binnen ons bedrijf.

De mensen van MamaLoes zijn het hart van het bedrijf. Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn. MamaLoes heeft een Sociaal Hart. Wij vinden het belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn, daarom hebben we een goede samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken partijen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociaal werkgeverschap.

De cultuur binnen MamaLoes laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen.

Lijkt het jou ook leuk om ons team te versterken? Lees dan snel verder! 

 

 

 

Medewerker retouren (m/v)

Pakketjes komen soms retour. Dit kan een heel scala aan redenen hebben. Als medewerker retouren analyseer en verwerk je deze pakketjes. Daarnaast schakel je intern met de juiste afdelingen om de klantbeleving te verbeteren.

Werk jij binnenkort op de gezelligste afdeling binnen ons bedrijf?

Bekijk vacature

retouren

 

stage marketing

(Meewerk)stage Marketing & Communicatie (m/v)

Ben jij klaar om de wereld van Marketing & Communicatie te ontdekken? Van het ontwerpen van social posts tot het online zetten van nieuwe producten en van nieuwsbrieven uitzetten tot een dagje meekijken met onze SEA specialist, het kan allemaal tijdens een stage op onze afdeling marketing.

Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer

 

Weekendhulp Utrecht (m/v)

Voor onze winkel in Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die op flexibele basis met liefde en plezier onze klanten wil helpen en adviseren.  

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Klik dan snel verder.  

Lees verder

winkelmedewerker utrecht

 

meewerkstage-development

Meewerkstage Development (m/v)

Onze afdeling development zoekt een enthousiaste (meewerk)stagiair! Het mee bedenken, ontwerpen en fotograferen van nieuwe collecties - dat klinkt toch super gaaf?!

Lijkt dit jou wel wat? Klik dan snel verder!

Lees verder

 

Ploegleider Logistiek (m/v)

Ben jij een geboren leider met een passie voor logistiek? Bij MamaLoes stuur jij het pick & pack team aan, houd je overzicht over alle processen en spring je bij waar nodig.

Zorgen wij er samen voor dat elke dag een succes wordt? Klik dan snel verder.  

Lees verder

ploegleider

 

 

Een baan zonder sollicitatiegesprek

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een baan bieden wij jou bij MamaLoes, in samenwerking met Start Foundation, de unieke kans om een baan te krijgen zonder vragen te stellen. Ook wel Open Hiring™ genoemd. Geen sollicitatie gesprek, geen vragen over jouw verleden. Wij kijken alleen naar de toekomst en willen iedereen de mogelijkheid geven om te werken. Het enige wat wij willen weten is dat je 4 uur achter elkaar kunt werken, je kunt tillen en sjouwen in ons magazijn. Én je moet onvoorwaardelijk willen werken.

Benieuwd geworden naar deze mooie kans? Lees snel verder! Of kom langs op ons hoofdkantoor.

een baan zonder sollicitatiegesprek

 

 

Open sollicitatie

Open solliciteren kan altijd bij ons! MamaLoes heeft namelijk regelmatig nieuwe vacatures. Wanneer je een open sollicitatie met motivatie en CV naar ons stuurt, bewaren we je gegevens en nemen we contact met je op wanneer er een voor jou interessante functie vrijkomt. Je kan jouw CV en motivatie sturen naar [email protected]. Wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!

 

 

Afstudeeropdracht/stage

Bij MamaLoes staan we altijd open voor jong talent. Ben jij op zoek naar stageplek of afstudeeropdracht? Informeer dan naar de mogelijkheden! Dit kun je doen door een mail te sturen naar [email protected], vermeld daarbij ook wat voor opdracht/stage je zoekt en wellicht kunnen we iets voor je betekenen! Daarnaast hebben we regelmatig een specifiek vraagstuk voor een afstudeeronderzoek. Deze vind je op de pagina Leren bij MamaLoes.

 

 

Vacatures met een sociaal hart, werken met een ander doel dan geld

MamaLoes wil iedereen een kans geven. Soms is een betaalde baan gewoon (nog) niet haalbaar maar wil je wel deel uitmaken van een team. Ook dan willen we graag iets voor je kunnen betekenen! Voor al deze mensen hebben we "vacatures met een sociaal hart" beschikbaar.

Dus heb jij de behoefte om weer aan de slag te gaan of verlangens weer bezig te zijn in een gezellige omgeving? Wil jij een toegevoegde waarde zijn binnen een bedrijf of wil jij gewoon terug komen in een dagelijks ritme? Dan heeft MamaLoes misschien een plekje voor jou.

Laat het ons door middel van een 'open sollicitatie' weten als je iets voor ons zou willen betekenen! Stuur je CV en motivatie door naar [email protected]. Dan gaan we samen kijken wat voor werkzaamheden er bij je zouden kunnen passen.

Let op: onze 'vacatures met een sociaal hart' zijn geen betaalde banen; deze banen zijn wel perfect om werkervaring op te doen, om je persoonlijk te ontwikkelen, onder de mensen te komen én om een mooie nieuwe stap in de maatschappij te zetten. Omdat werken ook hele belangrijke andere doelen heeft dan geld verdienen.