Navigatie

Hoge korting op de beste MERKEN!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Werken bij MamaLoes

Wil jij elke dag met een lach op je gezicht naar je werk? Dan is MamaLoes de organisatie voor jou! Ons doel is om met liefde en plezier de beste babywinkel van Nederland te zijn en dit zie je terug in alle facetten binnen ons bedrijf.

De mensen van MamaLoes zijn het hart van het bedrijf. Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn. MamaLoes heeft een Sociaal Hart. Wij vinden het belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn, daarom hebben we een goede samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken partijen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociaal werkgeverschap.

De cultuur binnen MamaLoes laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen.

Lijkt het jou ook leuk om ons team te versterken? Lees dan snel verder! 

 

 

contentmarketeer

Junior Contentmarketeer (m/v)

Zorg jij er straks voor dat onze webshop er tip-top in orde uitziet door sprankelende productteksten, strak beeldmateriaal en gestroomlijnde productcategorieën?  

Klik dan snel verder.  

Lees verder

 

Administratief Medewerker Inkoop (m/v)

Prijscontroles, voorraad bestellen, contact met leveranciers, inkoopfacturen controleren... Zomaar een greep uit de werkzaamheden van de enthousiaste medewerker inkoop die wij zoeken!  

Klinken deze werkzaamheden voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!  

Lees verder

administrateur

 

winkelmedewerker breda

Winkelmedewerker Breda (m/v)

Met liefde en plezier klanten blij maken met goed advies of toffe producten en er samen met collega's voor zorgen dat de winkel in Breda er altijd tip-top uitziet. 

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder.

Lees verder

 

Weekendhulp Utrecht (m/v)

Voor onze winkel in Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die op flexibele basis met liefde en plezier onze klanten wil helpen en adviseren.  

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Klik dan snel verder.  

Lees verder

winkelmedewerker utrecht

 

winkelmedewerker utrecht

Winkelmedewerker Utrecht (m/v)

Klanten blij maken: jij doet niks liever! Zorg jij er met passend advies en een lach op je gezicht ervoor dat onze klanten tevreden onze winkel in Utrecht verlaten?  

Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik snel verder.  

Lees verder

 

Oproepkracht Winkel Eindhoven (m/v)

Ben jij de positief en commercieel ingestelde winkelmedewerker die ons team in Eindhoven komt versterken? 

Wie weet tover jij binnenkort wel een glimlach op het gezicht van onze Eindhovense klanten!

Lees verder
winkelmedewerker eindhoven

 

ploegleider logistiek

Ploegleider logistiek (m/v)

Als ploegleider ben je onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele logistieke avondteam binnen MamaLoes, ben je aanspreekpunt voor je collega's als zij even vastlopen en houd je toezicht op verschillende processen.  

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder.  

Lees verder

 

Logistiek inpakmedewerker (m/v)

Steek jij graag de handjes uit de mouwen, en ben je in het bezit van een echte "niet lullen maar poetsen" mentaliteit? 

Dan zoeken wij jou! Wie weet verstuur jij straks de leukste babyspullen vanuit ons logistieke centrum.  

Lees verder

pick pack

 

 

 

 

 

 

Een baan zonder sollicitatiegesprek

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een baan bieden wij jou bij MamaLoes, in samenwerking met Start Foundation, de unieke kans om een baan te krijgen zonder vragen te stellen. Ook wel Open Hiring™ genoemd. Geen sollicitatie gesprek, geen vragen over jouw verleden. Wij kijken alleen naar de toekomst en willen iedereen de mogelijkheid geven om te werken. Het enige wat wij willen weten is dat je 4 uur achter elkaar kunt werken, je kunt tillen en sjouwen in ons magazijn. Én je moet onvoorwaardelijk willen werken.

Benieuwd geworden naar deze mooie kans? Lees snel verder! Of kom langs op ons hoofdkantoor.

een baan zonder sollicitatiegesprek

 

 

Open sollicitatie

Open solliciteren kan altijd bij ons! MamaLoes heeft namelijk regelmatig nieuwe vacatures. Wanneer je een open sollicitatie met motivatie en CV naar ons stuurt, bewaren we je gegevens en nemen we contact met je op wanneer er een voor jou interessante functie vrijkomt. Je kan jouw CV en motivatie sturen naar [email protected]. Wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!

 

 

Afstudeeropdracht/stage

Bij MamaLoes staan we altijd open voor jong talent. Ben jij op zoek naar stageplek of afstudeeropdracht? Informeer dan naar de mogelijkheden! Dit kun je doen door een mail te sturen naar [email protected], vermeld daarbij ook wat voor opdracht/stage je zoekt en wellicht kunnen we iets voor je betekenen! Daarnaast hebben we regelmatig een specifiek vraagstuk voor een afstudeeronderzoek. Deze vind je op de pagina Leren bij MamaLoes.

 

 

Vacatures met een sociaal hart, werken met een ander doel dan geld

MamaLoes wil iedereen een kans geven. Soms is een betaalde baan gewoon (nog) niet haalbaar maar wil je wel deel uitmaken van een team. Ook dan willen we graag iets voor je kunnen betekenen! Voor al deze mensen hebben we "vacatures met een sociaal hart" beschikbaar.

Dus heb jij de behoefte om weer aan de slag te gaan of verlangens weer bezig te zijn in een gezellige omgeving? Wil jij een toegevoegde waarde zijn binnen een bedrijf of wil jij gewoon terug komen in een dagelijks ritme? Dan heeft MamaLoes misschien een plekje voor jou.

Laat het ons door middel van een 'open sollicitatie' weten als je iets voor ons zou willen betekenen! Stuur je CV en motivatie door naar [email protected]. Dan gaan we samen kijken wat voor werkzaamheden er bij je zouden kunnen passen.

Let op: onze 'vacatures met een sociaal hart' zijn geen betaalde banen; deze banen zijn wel perfect om werkervaring op te doen, om je persoonlijk te ontwikkelen, onder de mensen te komen én om een mooie nieuwe stap in de maatschappij te zetten. Omdat werken ook hele belangrijke andere doelen heeft dan geld verdienen.