Navigatie

De OPRUIMING barst los!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Baby Inbakeren

Een goede nachtrust is essentieel voor de ontwikkeling van je baby, maar het kan soms lastig zijn om te realiseren. Baby's maken vaak onverwachte bewegingen tijdens hun slaap, wat hen wakker kan maken. Om dit te voorkomen en te zorgen voor een ononderbroken slaap, kun je je kindje bijvoorbeeld inbakeren met een hydrofiele doek.

Goede nachtrust baby door inbakeren

Maar wist je dat er ook een hoop speciale inbakerdoeken en slaapzakken bestaan? Wij bieden een assortiment vrolijke en zachte inbakerslaapzakjes aan van verschillende bekende merken. Deze slaapzakjes geven je baby de bewegingsvrijheid die ze nodig hebben, terwijl ze voorkomen dat onverwachte bewegingen hen wakker maken. Inbakeren wordt vaak aanbevolen bij kindjes tussen 3 weken en 6 maanden.

Let bij het inbakeren van je kindje wel altijd op dat je dit correct doet. Verkeerd inbakeren kan tot verwondingen of zelfs wiegendood leiden. Weet je niet zeker hoe je correct inbakert? Schakel dan altijd het advies van een deskundige in.  

Voordelen van Inbakerdoeken en Slaapzakken

Inbakerslaapzakjes geven je baby een gevoel van geborgenheid, wat hen helpt om rustig en diep te slapen. Door de armpjes binnen de inbakerslaapzak of inbakerdoek te houden, voorkomt het dat je baby zichzelf wakker maakt. Dit resulteert in een diepere slaap, wat bijdraagt aan de verwerking van prikkels en het verlichten van darmkrampjes.

Wil je meer te weten komen over inbakeren of een goede nachtrust voor zowel baby als ouder? Lees dan een keer onderstaande blogs:

Shop Inbakerdoek of Inbakerslaapzak

Bij MamaLoes kun je eenvoudig en veilig online inbakerslaapzakjes en inbakerdoeken bestellen. Zorg voor een goede nachtrust voor je baby met de hoogwaardige inbakerslaapzakjes en inbakerdoeken van MamaLoes. Bezoek onze website of kom langs in een van onze winkels om het volledige assortiment te bekijken. Voor vragen staat onze deskundige klantenservice altijd voor je klaar!

17 resultaten
Filter