Navigatie

De OPRUIMING is van start!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie
  1. Borstkolf Accessoires
  2. Elektrische Borstkolf
  3. Handborstkolven
  4. Handsfree Borstkolf

Borstkolf

Het geven van borstvoeding brengt veel voordelen met zich mee. Professionele organisaties raden borstvoeding aan voor de eerste 6 maanden na de geboorte. Voor je baby bestaat er geen gezondere voeding dan moedermelk; het stimuleert het immuunsysteem, de hersenontwikkeling en het spijsverteringskanaal van je baby. Daarnaast vermindert borstvoeding de kans op wiegendood en wordt het risico op ziektes op latere leeftijd verminderd, zoals diabetes, sommige vormen van kanker, obesitas en astma.

Borstkolf Online Bestellen

Het is niet zo praktisch om je kleine altijd en overal borstvoeding te geven. Een borstkolf biedt dan de ideale oplossing! Met een borstkolf kan je baby toch profiteren van gezonde borstvoeding terwijl jij op het werk of op reis bent, of wanneer je een tijd niet bij je kind in de buurt kan zijn. Door borstvoeding te kolven heb je altijd een voorraad bij de hand!

Borstkolf kopen? MamaLoes geeft advies!

MamaLoes heeft borstkolven van verschillende merken. Kies voor een eenvoudige handkolf, of voor meer luxe met een elektrische borstkolf!

Met een handkolf kun je zelf het natuurlijke zuigritme van een baby imiteren. Je hebt zelf alle controle maar je moet ook zelf het afkolven op gang houden met de handgreep. Met een elektrische borstkolf heb je vaak de keuze uit vooraf geprogrammeerde kolfritmes en/of krachten. Je hebt dus niet zelf de volledige controle maar je hoeft ook niet handmatig het kolven op gang te houden, wat extra comfort met zich meebrengt.

Bij MamaLoes kan je gemakkelijk en veilig online een handkolf, elektrische borstkolf en andere borstkolfaccessoires zoals borstcompressen bestellen. Voor advies kun je altijd contact opnemen met ons. Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

152 resultaten
Filter