Navigatie

Bespaar flink met Budget DEALS!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Speelkleed voor je baby

Een speelkleed is ideaal voor je baby om heerlijk op te liggen en te spelen! Kleintjes gaan rollen, zitten, kruipen en uiteindelijk lopen. Op een speelmat heeft je kindje alle ruimte om de wereld en zichzelf te ontdekken. Speelkleden zijn niet alleen leuk, maar stimuleren ook de vaardigheden van je kindje. De speelkleden hebben leuke vrolijke printjes, kies er eentje die helemaal de aandacht van je kindje zal trekken!

Speelkleed met speelboog 

Het is leuk en uitdagend om te kiezen voor een speelkleed met speelboog. Aan de speelboog hangen speeltjes die je kindje zullen stimuleren te bewegen en ernaar te grijpen. Dit stimuleert de visuele ontwikkeling en motorische coördinatie van je kindje. Je kindje zal veel speelplezier beleven!

Speelkleed met speeltjes 

Speelkleden waar verschillende speeltjes aan zitten zullen de aandacht van je kindje trekken, zoals een rammelaar, een bijtspeeltje, knisperende elementen en een spiegeltje. Ook puzzelmatten zijn erg interessant voor je kindje. Je kindje kan puzzelen met de verschillende puzzelstukken. Is je kindje klaar met puzzelen? Dan kan hij of zij comfortabel op de mat liggen en spelen. 

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en veilig online een speelkleed bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels om de speelkleden met eigen ogen te zien! Team MamaLoes staat voor je klaar. 

109 resultaten
Filter