Navigatie

De OPRUIMING barst los!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Wipstoeltjes

Een wipstoeltje voor je baby mag zeker niet ontbreken! Met een pasgeboren baby'tje heb je soms handen tekort, een wipstoeltje is dan dé oplossing. Je kindje ligt heerlijk veilig en comfortabel in het stoeltje, terwijl jij even je handen vrij hebt om andere dingen te doen.

Een wipstoeltje is ideaal als je kindje nog niet zelfstandig kan zitten, maar wel iets anders wil dan alleen liggen. Je kindje kan goed om zich heen kijken en zachtjes heen en weer schommelen in het stoeltje. Een wipstoeltje is voor kindjes de ideale eerste stoel om wat meer van de wereld te zien en ontdekken. Daarnaast zorgt een wipstoeltje ervoor dat je kindje mee kan doen met de rest van het gezin. Tijdens het eten of als er visite op bezoek is, kan je kindje er gezellig bij zitten dankzij het wipstoeltje! 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een wipstoeltje en wat is het verschil?

MamaLoes biedt een breed assortiment wipstoeltjes aan, maar wat is het verschil tussen de stoeltjes? Het is van belang dat je kindje stabiel in het stoeltje zit of ligt, zodat je kindje niet naar de zijkant zakt of dat er geen plaats is voor de armpjes. Daarnaast is het van belang om te weten op welke manier je het wipstoeltje wilt verstellen of juist vast wilt zetten, om bijvoorbeeld je kindje eten te geven. 

Je kindje kan de meeste wipstoeltjes zelf in beweging brengen door heen en weer te bewegen, dit stimuleert de ontwikkeling van de spiertjes van je kindje. Ook vind je bij ons elektrische wipstoeltjes die je kindje heen en weer beweegt. Deze wipstoeltjes hebben verschillende schommelsneden en richtingen, zo kies je altijd een richting en intensiteit die perfect is voor jouw kindje. Dankzij de speelboog aan de wipstoeltjes hoeft je kindje zich niet te vervelen! 

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en veilig online een wipstoeltje bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels om de wipstoeltjes met eigen ogen te zien! Team MamaLoes staat voor je klaar.

44 resultaten
Filter