Navigatie

Profiteer nu van de SUPER sale!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie
  1. Voedingskussenhoezen

Voedingskussens & Zwangerschapskussens

Een voedingskussen is zowel tijdens als na de zwangerschap erg nuttig. Bij MamaLoes vind je de beste voedingskussens en zwangerschapskussens voor een scherpe prijs!

Advies over het gebruik van voedingskussens

Na de zwangerschap kan een voedingskussen gebruikt worden om je kind te voeden. Het voedingskussen vormt dan een plateau waarop je je kind legt zodat je hem of haar in een comfortabele houding kan voeden. Gebruik altijd een voedingskussen, ook bij flesvoeding. De hele onderarm heeft daarop namelijk steun. Een goed voedingskussen heeft een banaan- of hoefijzervorm, en is gevuld met soepele, lichtgewicht korrels waardoor het zich goed kan vormen. Voor borstvoeding dient het kussen zo hoog te zijn dat het kind op het kussen kan liggen zonder dat de moeder nog iets vast hoeft te houden of te ondersteunen. Bij flesvoeding ligt het kind iets lager in het kussen en rust de onderarm op het kussen.

Tijdens de zwangerschap zorgt een zwangerschapskussen voor een comfortabele houding tijdens het slapen en zitten. Het wordt door fysiotherapeuten zelfs aangeraden voor zwangere buikslapers, die door hun zwangerschap niet op hun buik kunnen liggen.

Bij MamaLoes hebben we een ruim assortiment aan voedingskussens en zwangerschapskussens. Je vind in ons assortiment verschillende formaten van zwangeschapskussen xxl tot kleine mini voedingskussens. Ook voor een voedingskussenhoes ben je bij ons aan het juiste adres!

Je kunt gemakkelijk online een voedingskussen of voedingskussenhoes bestellen. Wil je meer informatie of advies op maat? Voor vrijblijvend advies kan je altijd contact met ons opnemen, of kom eens gezellig langs in een van onze winkels!

143 resultaten
Filter