Navigatie

De OPRUIMING is van start!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Baby Thermometers

Een babythermometer is een échte musthave, direct vanaf de geboorte. De kraamzorg neemt al meteen in de kraamweek dagelijks de temperatuur van je kleintje op. Daarna hoef je misschien niet meer dagelijks de temperatuur op te nemen, maar het is wel belangrijk om de temperatuur van je baby goed in de gaten te houden.

Voelt je kleintje (te) warm of (te) koud aan? Dan kun je makkelijk je thermometer erbij pakken om de lichaamstemperatuur van je baby exact op te meten. Een normale lichaamstemperatuur ligt tussen de 36,5 en 37,5ºC.

Baby Thermometer Online Bestellen

Er zijn verschillende soorten thermometers die je kunt gebruiken voor je kindje. MamaLoes helpt je graag om de juiste veilige thermometer te kiezen voor jouw baby!

  • Digitale thermometer: dit is de meest gebruikte thermometer. Digitale thermometers zijn veilig, snel, accuraat en vaak voordelig in de aanschaf. De meeste digitale thermometers hebben een helder display, zodat je de temperatuur makkelijk kunt aflezen.
  • Oorthermometer: een oorthermometer is vaak duurder in de aanschaf. Over het algemeen is een oorthermometer niet zo geschikt voor baby's, omdat via het oor de temperatuur minder betrouwbaar kan worden opgemeten.
  • Voorhoofd- of slaapthermometer: deze thermometers leg je op het voorhoofd of tegen de slapen van je kleintje om de temperatuur te meten. Ten opzichte van gewone koortsthermometers zijn ze redelijk prijzig, maar daar staat tegenover dat ze wel erg comfortabel te gebruiken zijn. Ze meten de lichaamstemperatuur binnen enkele seconden; handig voor beweeglijke baby's, dus.

Bij MamaLoes vind je een ruim assortiment aan thermometers voor baby's. Ben je op zoek naar meer persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook. We helpen je graag!

11 resultaten
Filter