Navigatie

Profiteer nu van de SUPER sale!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Open Hiring - de vacature 

MamaLoes is een bedrijf waar we hard werken en veel plezier maken. Toch zijn wij net even anders. Als je bij ons wilt werken dan voeren we geen sollicitatiegesprek. We stellen geen vragen over je verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor de vacature. Op deze manier willen we kansen geven aan mensen die het anders niet lukt om aan een baan te komen. Wij geloven dat iedereen een talent heeft en wij willen jou helpen om dat talent te ontwikkelen. Wil jij dat ook?

 

 
 

Wij bij MamaLoes zijn een babywinkel. Dat doen we via het internet en via onze winkels verspreid over het land. Alle bestellingen die online gedaan worden moeten natuurlijk verstuurd worden. Wat er wordt verkocht in de winkels moet ook aangevuld worden. Daarvoor hebben we een groot magazijn in Goirle aan de Tijvoortsebaan 12. Daar kan jij werken.

Op dit moment hebben wij twee vacatures in het magazijn. Het is belangrijk dat je minimaal 10 kilo kunt tillen. Ook moet je 4 uur per dag staand kunnen werken. Verder is het aantal uren in overleg. Wat ons betreft mag je voor 40 uur aan de slag, maar soms kan het beter zijn om rustig te beginnen en het aantal uren op te bouwen. Zeker als je wat langer niet hebt gewerkt. Het doel is dat we samen met jou toewerken naar een vast dienstverband.

 

Wij bieden jou:

- diverse logistieke werkzaamheden;
- uren in overleg tussen 0 en 40 uur;
- werktijden in overleg tussen 08.00 en 23.00 uur;
- werkdagen in overleg van maandag t/m zaterdag.

Diverse logistieke werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het verpakken en herverpakken van producten, laden en lossen van vrachtwagens, sorteren en stickeren van goederen, verzendklaar maken van orders, verwerken van geretourneerde goederen, kwaliteitscontroles, enzovoorts.

 

 Kom langs en schrijf je in!

Je kan bij ons niet solliciteren met een brief. Jouw CV hebben we niet nodig. We vinden jouw verleden, waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt, hoe oud je bent, hoeveel diploma’s je hebt of niet totaal niet interessant. Het enige dat telt is wat jij komt doen en wat jij wilt.

De enige voorwaarde die we stellen is dat jij bij ons langs komt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Als je bij ons langs komt, dan ontvangen we je met een kopje koffie of thee. We vertellen je iets over MamaLoes en over de baan. Als dat voor jou goed voelt, dan zet je jouw naam op een lijst. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt.

Wanneer kun je langs komen?

Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur
Adres: hoofdkantoor MamaLoes, Tijvoortsebaan 15 in Goirle

Route

Er zijn verschillende manieren om bij ons te komen. We liggen niet zo heel ver weg van het centrum van Goirle. Als je na de Tilburgseweg (hoofdstraat centrum Goirle) de Bergstraat volgt (je komt onderweg langs de Havep) dan loopt deze via de Poppelseweg automatisch over in de Tijvoortsebaan. Je vindt ons vrij achteraan op nummer 15. Klik hier voor voor een routebeschrijving.