Navigatie

Winkels tweede paasdag geopend!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie
  1. Traphek Verlengstukken

Traphekjes

Een ongelukje zit in een klein hoekje, daarom zijn traphekjes erg belangrijk voor de veiligheid van je kindje! Zolang je kleintje nog tevreden in de box ligt of fijn bij jou op schoot zit, is alles nog lekker veilig en overzichtelijk voor jou als ouder. Maar zodra jouw kleine spruit de wereld wil gaan ontdekken en dus begint rond te kruipen, ligt onschuldig gevaar op de loer.  Je kindje heeft niet in de gaten hoe gevaarlijk de trap kan zijn, waardoor een traphekje een echte musthave is! MamaLoes helpt je daarom graag verder met het zoeken naar het perfecte traphekje. Kijk snel verder en ontdek zelf of lees er alles over in de blog: Waar moet je op letten als je een traphekje koopt?

Verschillende soorten traphekjes

Welk traphekje het beste bij jouw trap past, hangt af van jouw wensen en behoeften! Wil je graag een traphekje dat je eenvoudig kan oprollen, zodat deze 'verdwijnt' op het moment dat je het hekje niet gebruikt? Dan is een oprolbaar traphekje de oplossing! Daarnaast bieden we ook traphekjes aan die je met schroeven vast moet zetten. Doordat je het traphekje vast maakt met schroeven is het super stevig wat bijdraagt aan de veiligheid van je kindje. Wil je niet boren? Dan is een klemhek ideaal! Het traphekje wordt met drukpunten tegen de muur vastgedrukt. Het boren van gaten behoort dus tot het verleden! Een kamerverdeler is ideaal wanneer je eigenlijk een traphekje met een hoek nodig hebt of een brede doorgang wil afschermen, maar ook om te zorgen dat afstand tot gevaar kan worden verzekerd. Heb je een traphekje gekocht maar past die niet bij jou trap of deuropening? Hier vind je handige verlengstukken die je gemakkelijk aan het traphekje kunt monteren. 

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en veilig online een traphekje bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels om de traphekjes met eigen ogen te zien! Team MamaLoes staat voor je klaar.

22 resultaten
Filter