Navigatie

De OPRUIMING barst los!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Bébé-Jou Grow series

Kleintjes groeien zo hard! Voor je het weet is je kindje de luiers weer ontgroeid en begin je aan de zindelijkheidstraining. Bij het zindelijk maken van je kind, kun je kiezen uit een potje,  toiletverkleiner of opstapje. De Bébé-Jou Grow collectie zorgt ervoor dat jouw kleine op een speelse manier zindelijk wordt. De vrolijke kleurtjes maken het een positieve ervaring voor je kindje.

Shop Grow series van Bébé-Jou

De Grow series bestaat uit 3 stappen. Het potje, de toiletverkleiner en het opstapje.

Stap 1:

Het potje is de eerste stap om je kindje te laten wennen aan het zindelijk worden.

Stap 2:

De toiletverkleiner helpt je kleine bij de overgang van potje naar het grote toilet.

Stap 3:

Het opstapje leert je kindje zelfstandig het toilet te gebruiken. Op deze manier kan je kindje zonder hulp het toilet gebruiken en hoeft hij/zij zich geen zorgen te maken om er af te vallen.

We hebben een aantal tips om je kindje zindelijk te maken:

- Ga samen ontdekken! Peuters zijn erg nieuwsgierig en zitten vaak nog niet in een nee-fase. De perfecte combinatie om samen op ontdekking uit te gaan.

- Pak een rustig moment in het jaar, vaak lekker richting het voorjaar of de zomer vergroot de kans op het ontspannen en succesvol zindelijk worden van je peuter.

- Ga bewust om met drinkmomenten. Sommige kindjes plassen tijdens het drinken en andere een korte tijd daarna. Mogelijk kan jij de routine van jouw kindje ontcijferen en zo aansturen op een succesmoment. 

Wil je meer lezen? We hebben een leuke blog bomvol handige tips die je helpen bij het zindelijk maken van je kleintje!

10 resultaten
Filter