Navigatie

FINALE OPRUIMING: Laatste kans!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

MamaLoes Rotan Wiegjes

De rotan wieg van MamaLoes ziet er schitterend uit en doordat hij helemaal handgemaakt is, is de baby wieg een stijlvolle aanvulling op elke babykamer. Hoewel de MamaLoes rieten wieg gemaakt is van de beste materialen, is dat aan de prijs niet te zien. De rotan wieg is beschikbaar in verschillende kleuren en wordt zeer compleet geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Rieten wieg bij MamaLoes

Als je ervoor kiest om een rotan wieg bij MamaLoes te bestellen, ben je eigenlijk meteen klaar. Een stevig onderstel op wieltjes, wiegbekleding, een comfortabel matrasje en een bijpassende sluier met sluierstandaard worden allemaal meegeleverd met de MamaLoes rieten wieg. Het complete pakket vormt een bijzondere, stijlvolle set die de babykamer helemaal af maakt.

De MamaLoes rieten wieg is eenvoudig en veilig online te bestellen bij MamaLoes Babysjop. Wil je meer weten over deze prachtige wiegjes? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels en kom de rieten wieg van MamaLoes met je eigen ogen bewonderen!

8 resultaten
Filter