Navigatie
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Nationaal Fonds Kinderhulp

 

hart-kinderhulp

Samen maken we het verschil

Vanaf 1 juli 2021 doneren wij bij aankoop van een product uit de Eco Toys en Eco Baby collectie een deel van het aankoopbedrag aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Het bedrag dat in totaal in 2021 gedoneerd is: € 1443,81. 

Tot nu toe gedoneerd in 2022: € 1741,77

Gedoneerd:

Januari      € 279,54
Februari    € 266,05
Maart         € 213,64
April           € 291,40
Mei             € 274,53
Juni            € 166,03
Juli             € 250,58


Bekijk hier alle deelnemende artikelen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks te doneren!

Doneer direct

 

 

“Nationaal Fonds Kinderhulp … omdat elk kind een jeugd zonder zorgen verdient.”

 

 

 

 

Eco Toys & Eco Baby

Bij aankoop van een product uit de Eco Toys en Eco Baby collectie doneert MamaLoes een bedrag aan Stichting Kinderhulp. Eco Toys en Eco Baby zijn merken van MamaLoes zelf. De artikelen voldoen aan de hoogste kwaliteit en worden aangeboden tegen de scherpste prijs! Daarnaast worden deze artikelen exclusief door MamaLoes aangeboden waardoor je verzekerd bent van een uniek product. De producten zijn te herkennen aan het "Kinderhulp" kenmerk.

Bekijk de collectie
eco-toys
fonds-kinderhulp

 

 

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn aan vriendjes of vriendinnetjes. Echter groeit 1 op de 12 kinderen tot 21 jaar in Nederland op in armoede. Dat zijn ruim 300.000 kinderen én jongeren die een verre van zorgeloze jeugd hebben. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Kinderhulp helpt met iets groots of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld zwemles, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een warme winterjas. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in de toekomst.

Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. Met iets waar een kind behoefte aan heeft en altijd via maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder, wijkteam van de gemeente of jeugdhulpverlener.

Nationaal Fonds Kinderhulp