Navigatie
×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Navulcassettes Luieremmer

De geurtjes van je baby zijn niet altijd even fijn, vooral bij volle luiers kan dit nog wel eens vervelend zijn! Met een navulcassette worden luiers luchtdicht verpakt zodat nare geurtjes geen kant op kunnen. De versterkte lagen met antibacteriële coating en geurbarrière zorgen ervoor dat je nóg minder last hebt van vervelende luchtjes. Het vervangen van de luierzakken doe je in een handomdraai en zonder vieze luiers aan te raken!

Navulcassettes luieremmer

Door gebruik te maken van een navulcassette ben je ook nog eens ecologisch verantwoord bezig: door gebruik te maken van het Angelcare systeem, gebruik je tot wel 4 keer minder plastic dan met andere systemen. Dankzij het push & lock systeem is het erg eenvoudig in gebruik. Je legt de luier in de luieremmer, waarna deze automatisch luchtdicht verpakt wordt in één van de zakken. Met één navulcassette kun je ongeveer een maand vooruit, een cassette is goed voor ongeveer 180 luiers. 

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en veilig online navulcassettes bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels om de navulcassettes met eigen ogen te zien! Team MamaLoes staat voor je klaar.

9 resultaten
Filter