Navigatie

Winkels tweede paasdag geopend!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Terug naar de blog

mamaloes-babykamer

MamaLoes Babyuitzet Musthaves

Bij de komst van een kleine heb je natuurlijk een hoop spullen nodig! Maar waar moet je mee beginnen en wat heb je nu echt nodig en wat niet? Speciaal voor jou hebben wij de musthaves voor de babyuitzet op een rijtje gezet!

Ben jij in verwachting of zou je graag je gezinnetje willen uitbreiden? Dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken bij het verzamelen van de babyuitzet. We hebben per categorie de musthaves voor je op een rijtje gezet. Via alle linkjes kan je alles snel vinden in onze webshop. Ook hebben we een mooie afvinklijst gemaakt. Deze kan je downloaden en uitprinten, leuk als je het ouderwets met pen af wil vinken!

♥ Slapen ♥

Bij MamaLoes vind je alles voor een goede nachtrust voor je kleine! We verkopen complete babykamers, maar je kan natuurlijk ook losse producten bij ons shoppen.

babykamer-mamaloes

♥ In bad en verzorging ♥

Bij MamaLoes vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kleine! Bekijk bijvoorbeeld onze complete badsets, maar ook voor losse artikelen en babytextiel kan je bij ons terecht.

in-bad-baby

♥ Eten en drinken ♥

Je kleine moet natuurlijk goed groeien en dus ook goed eten en drinken. Hiervoor heb je wat spulletjes nodig die het allemaal een stuk gemakkelijker maken. Voor zowel borst- als flesvoeding vind je bij ons de fijnste artikelen.

kinderstoel-drinkbeker-kindje

♥ Onderweg ♥

Het is natuurlijk heerlijk om met je kleine een wandeling te kunnen maken, of om er met de auto op uit te gaan. Maar dit moet wel veilig gebeuren! Bij MamaLoes vind je alles wat je nodig hebt onderweg!

kinderwagen-buggy-kindje

♥ Thuis ♥

In huis zul je een aantal aanpassingen moeten doen als de kleine er is, zeker wanneer hij/zij gaat kruipen en op ontdekkingstocht gaat. Niet alleen moet het veilig zijn, maar je wil natuurlijk ook mooie meubels hebben die fijn zijn in gebruik. We hebben een opsomming voor je gemaakt met alles wat je nodig hebt in huis!

boxkleed-blokken-baby

♥ Kleding ♥

Je zult voor je kleine een hoop kleding moeten aanschaffen (of krijgen!). Bij MamaLoes vind je alles voor de eerste maanden en zelfs voor premature kindjes.

babykleding-set


Hulp nodig?
Vond je deze lijst nuttig en heb je misschien nog op- of aanmerkingen? We horen het graag in een reactie hieronder! Mocht je graag advies op maat willen of nog vragen hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen. We vinden het ook heel gezellig als je langskomt in één van onze winkels!

Print hier de lijst met musthaves babyuitzet in de vorm van een afvinklijstje, of kom langs in één van onze winkels en neem er eentje mee!

Terug naar de blog