Navigatie

1-2-3 maart LEEGVERKOOP GOIRLE

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Terug naar de blog

 

Wat geef ik cadeau op een babyshower?

Ben jij uitgenodigd voor een babyshower? Waarschijnlijk is dan een vriendin of iemand in de familie in blijde verwachting. Van oorsprong wordt tijdens een babyshower de aanstaande moeder helemaal in het zonnetje gezet. Steeds vaker worden ook de aanstaande vaders bij de babyshower betrokken. 

Op deze feestelijke dag worden herinneringen opgehaald, doe je samen leuke activiteiten, wordt er lekker gegeten en gedronken en natuurlijk veel plezier gemaakt. De babyshower is meestal een verrassing voor de aanstaande ouders, het is dus extra leuk als dit op voorhand nog geheim gehouden kan worden!

En bij verrassingen horen natuurlijk ook cadeautjes. Als je zelf nog geen kinderen hebt of die tijd is voor jou al lang voorbij, dan kan het wel eens lastig zijn om een leuk, toepasselijk of origineel babyshower cadeau te bedenken. Hieronder 8 tips voor de meest geschikte en originele babyshower cadeau-ideeën.

1) Geef iets voor de baby

Bij een babyshower draait alles natuurlijk om die baby. Vaak is al bekend of het een jongen of een meisje wordt. Maar ook als het geslacht nog niet bekend is, is het leuk om iets speciaal voor de baby te kopen. Een leuk babyshower cadeau voor de baby kan dan kleertjes, speelgoed of juist iets decoratiefs voor op de babykamer zijn. Het is vooral leuk om iets te geven voor de eerste weken, zodat het niet te lang in de kast hoeft te blijven liggen.

2) Geef iets voor de aanstaande moeder

Negen maanden zwangerschap is een behoorlijke periode. Tijdens de babyshower zit de aanstaande moeder vaak al in de laatste weken van de zwangerschap of zelfs al in haar zwangerschapsverlof. Precies een mooie periode om eens lekker verwend te worden. Dat kan met heerlijke verzorgingsproducten, iets te lezen of te doen of juist een gezellig dagje samen op pad. Allemaal leuke babyshower cadeaus voor de moeder.

3) Geef iets voor de aanstaande vader

Maar ook de aanstaande vader mogen we niet vergeten. Veel vaders vinden het leuk om nog even lekker een avondje op stap te kunnen voordat de slapeloze nachten beginnen. Als de aanstaande vader geen stapper is kan je denken aan een boek over het aanstaande vaderschap of een mooi fotolijstje voor op kantoor. Allemaal leuke originele babyshower cadeaus voor de vader. 

4) Geef iets voor het hele gezin

Als er al broertjes of zusjes zijn is een cadeau voor het hele gezin vaak een schot in de roos. Een mooi voorleesboek, samen een dagje weg of iets fijns voor in huis. Allemaal mooie babyshower cadeaus waarmee de gezinsuitbreiding samen gevierd kan worden.

5) Geef iets praktisch of een cadeaubon

Gedurende de zwangerschap verzamelen de aanstaande ouders veel spulletjes voor de babyuitzet bij elkaar. Niet alle spulletjes zijn direct in het begin al nodig en kunnen dus nog op het wensenlijstje staan van de aanstaande ouders. Denk dan aan een reisbedje, babydraagzak, kinderstoel, speelkleed en kleertjes of speelgoed voor over een aantal maanden. Een cadeaubon kan daarbij een handig babyshower cadeau zijn. De aanstaande ouders kunnen dit dan besteden naar eigen inzicht.

6) Geef iets om te doen

Samen dingen doen is leuk. Daarmee maken we herinneringen. Dat kan iets zijn voor binnen het gezin of voor de aanstaande ouders. Denk aan een dagje uit bijvoorbeeld, maar het kan ook een activiteit als bellypaint of een zwangerschap fotoshoot zijn. 

7) Geef iets om herinneringen te koesteren

De tijd vliegt voorbij waardoor het steeds maar weer leuk blijft om met elkaar de vergane tijd nog eens her te beleven. Herinneringen vastleggen en op een bijzondere manier kunnen bewaren is ook een mooi babyshower cadeau. Denk hierbij aan een fotoalbum of babyboek, bewaardoosjes, gipsafdruk van de bolle buik of juist voor de handjes of voetjes van de baby. Allemaal originele babyshower cadeaus.

8) Geef iets persoonlijks

Een babyshower cadeau kan ook juist iets unieks zijn. Iets wat jij alleen maar kan geven. Een familie erfstuk speciaal voor de baby of iets wat jij persoonlijk hebt gemaakt. De waarde van zo’n cadeau is onbeschrijflijk en zal gekoesterd en bewaard worden. 

Een feestelijke babyshower kan natuurlijk niet zonder mooie cadeaus. Het vinden van een speciaal babyshower cadeau kan wel eens een hele zoektocht zijn. De keuze is enorm natuurlijk. Mocht je nu nog wat hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze, neem dan gerust contact op met onze klantenservice specialisten of bezoek één van onze winkels. Onze medewerkers kunnen je advies op maat geven. Samen komen we altijd tot het beste en leukste voor iedereen!

Liefs MamaLoes

Terug naar de blog