Navigatie

Shop onze PRIJSDALERS hier!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Terug naar de blog

cadeautips-jonge-vaders

Cadeau tips voor jonge vaders!

Een verjaardag, Vaderdag of is jouw papa gewoon de beste van de wereld en ben jij op zoek naar een leuk cadeau om hem eens lekker te verwennen? Daar weten wij wel raad mee!

Cadeau tips van MamaLoes!

Voor de kersverse papa’s van de kleintjes die nog niet kunnen kleuren of lekkere ontbijtjes kunnen maken, hebben we een aantal leuke cadeau tips op een rijtje gezet.

Een kleinigheidje
Een leuk slabbetje, rompertje of schattig mutsje waar ‘ik ♥ papa’ of een andere grappige aan papa gerelateerde tekst op staat, doet het altijd goed! Ook de fopspeen met ‘I ♥ papa’ erop zullen een lach op papa’s gezicht toveren iedere keer als je kleintje deze in heeft.

i-love-papa-speen

Musthave voor de vader
Mannen die vol trots rondlopen met hun kindje in de draagzak: dat vinden wij super stoer! Én schattig natuurlijk, maar dat zeggen we niet hardop. Althans, niet waar ze bij zijn. Door de vele interactie die vader en kind hebben tijdens het dragen van de draagzak wordt de hechting bevordert. Het kindje raakt zo (sneller) vertrouwd met de stem, geur en aanwezigheid van de papa.

draagzak-vader

Naast dat het bijdraagt aan het creëren van een hechte band tussen vader en kind zitten er ook praktische voordelen aan de draagzak. Je kunt namekijk veel samen ondernemen en gemakkelijker overal naar toe waar je met een kinderwagen minder makkelijk heen gaat.

Boys will be boys
Die stoere loopauto’s zijn hartstikke leuk voor jouw kleintje, maar wij weten allemaal dat deze vooral bedoeld zijn voor de papa’s die van auto’s houden. Ook al zijn ze misschien te groot om met auto’s te spelen. Het hebben van een kindje is een goed excuus om het kind in hen weer los te maken!

mercedes-loopauto-kindje

Terug naar de blog