Navigatie
×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Terug naar de blog

mamaloes-mama-moederdag-hartje

Mama in het zonnetje bij MamaLoes. De leukste cadeau tips op een rijtje!

Een cadeau voor mama is voor veel papa's een moment dat het zweet ze uitbreekt, maar met de tips van MamaLoes is dat helemaal niet nodig! Een verjaardag, Moederdag of is jouw mama gewoon de beste van de wereld en ben jij op zoek naar een leuk cadeau om haar eens lekker te verwennen? Daar weten wij wel raad mee!

Veel mama's zullen zeggen dat ze er niets om geven en dat ze niet verwachten dat kind en manlief er veel aandacht aan zullen besteden. Maar wij weten dat er geen enkele moeder op de wereld is die zich niet heel speciaal voelt als haar grootste liefde(s) in bed springen met een ontbijtje en een mooie tekening.

Cadeau tips van MamaLoes

Mama's in het zonnetje zetten... Dat doen wij ook graag! En dat kun je zo gek maken als je zelf wilt. Vele moederharten zullen smelten bij een zelfgemaakte kaart, tekening of ander fraai knutselwerkje, opgediend bij een zelfgemaakt ontbijtje met een lekker warm (af)gebakken croissantje, een gekookt eitje, een vers sapje en een kopje koffie of thee. Of pak met behulp van Rudolph van 24Kitchen helemaal uit met een superdeluxe Ontbijt op Bed, compleet met 'Mamaccino' en hartvormige wentelteefjes, of laat je inspireren door alle lekkere receptjes van Allerhande (wij adviseren de Plaattaart met aardbeien en lemon curd, superlekker en kan haast niet mislukken!)

moederdag-mama-lief-gedichtje


Een mooi versje of liedje scoort ook zeker punten, scholen en kinderdagverblijven zullen vaak hun best doen de keeltjes van alle kleintjes op tijd gesmeerd te hebben!
Wil je nét even dat beetje extra geven? En ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor 'de mama in jouw leven'? Met onderstaande Top 7 helpen we je graag een eindje op weg.

Cadeautip Top 7

Natuurlijk valt een doosje lekkere bonbons altijd in de smaak en wordt bijna iedere mama wel gelukkig van een mooie bos bloemen, maar ben je op zoek naar iets anders? Ook bij MamaLoes zijn allerlei leuke cadeautjes te vinden!

1. (Zwangerschaps)Sieraden
Welke mama houdt er niet van een beetje bling bling? Of je nou je partner en 'mommy to be' in het zonnetje wil zetten op haar allereerste Moederdag met een mooie Babylonia zwangerschapsketting met hangertje. Bij MamaLoes vind je altijd iets moois!

2. (Verzorgings)Tassen
A woman can never have too many bags... En dat geldt natuurlijk ook voor een hippe luiertas of verzorgingstas! Kies een trendy exemplaar en mama kan weer goed voorbereid en helemaal stijlvol over straat.

3. Slabbetjes of mutsjes
"Toevallig is mijn mama de allerliefste!", "Mama's Lieveling", "Ik knap? Dan heb je mijn mama nog niet gezien!", "I <3 Mama"... Je kunt het zo gek niet bedenken, of het wordt op mutsjes, rompers en slabbers geborduurd of gedrukt. Perfect voor Moederdag! Ook een leuke tip: koop vooraf zo'n leuke tekstslabber en zet je kindje leuk op de foto. Stop de foto in een mooi lijstje en je hebt een extra creatief cadeautje en een blijvende herinnering!

4. Draagdoeken
Met een draagdoek heb je je kindje altijd lekker dicht bij je! Perfect om een nóg hechtere band op te bouwen met je meest kostbare bezit: je kindje. Daarnaast is gedragen worden ook nog eens heel goed én prettig voor je kindje. 2 vliegen in één klap, denken wij!

5. Boekjes
Een leuk voorleesboekje, zoals 'Mama is de allerliefste!'... Superleuk om wat moeder-dochter of moeder-zoon tijd mee te vullen, en de (niet zo heel erg) verborgen boodschap van zo'n boekje moet haast wel je ego strelen! Een leuk boekje om herinneringen vast te leggen is ook altijd welkom voor de creatieve mama.

6. Gipsafdruk
Wil je een blijvende herinnering aan je kleintje? Je kan heel simpel een 2D of 3D afdruk maken van het handje of voetje van je kleintje. Binnen een paar minuten heb je een herinnering aan je kleintje die jarenlang mee kan.

7. Voedingskussens
Zowel tijdens de zwangerschap als nadien is een voedingskussen een musthave... Ontspanning is superbelangrijk, ook voor mama's! En met zo'n handig kussen vind je altijd een prettige houding op de bank of in bed. Daarnaast zijn ze er in allerlei vrolijke kleurtjes en met leuke printjes, dus altijd wel iets voor de 'mama in jouw leven'!

Volgens ons ben je nu helemaal voorbereid! Dan rest ons niets anders dan je (veel succes?) en heel veel plezier met het geven te wensen!

mama-rozen-moederdag

Terug naar de blog