Navigatie

FINALE OPRUIMING: Laatste kans!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Zazu Slaaptrainer

Bekijk ook ons volledige assortiment slaaptrainers.

Op zoek naar een Zazu slaaptrainer? Na jarenlange ervaring in de babymarkt en met 3 kinderen thuis als testpanel, heeft Nynke Bakker de stap genomen om haar eigen merk kinderproducten ZAZU op te zetten. MamaLoes verkoopt o.a. de leuke, multifunctionele Zazu Sam slaaptrainer, maar ook andere Zazu wekkers vind je bij MamaLoes!

Zazu Kinderwekker Online Bestellen

Zazu slaaptrainers helpen je kind met het leren van de tijd. De Zazu Sam, een lief schaapje, sluit zijn oogjes wanneer het voor je kind tijd is om te slapen. De achtergrond van het klokje in de Zazu slaaptrainer kleurt donkerblauw en geeft zo een rustgevende, nachtelijke gloed. Wat zal je kindje heerlijk slapen!

De volgende ochtend kan het gebeuren dat je kindje wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan. Het schermpje op de Zazu slaaptrainer laat dan zijn hoe lang het nog duurt tot het tijd is om op te staan. Als dit minder dan een half uur is kleurt het scherm groen en wordt er door middel van sterretjes afgeteld tot je kind uit bed mag komen. De Zazu slaaptrainer zal de oogjes openen als het echt tijd is om op te staan. Dit kan zowel met als zonder geluidjes gebeuren. Zo is het niet noodzakelijk dat je kind bijvoorbeeld in het weekend gewekt wordt terwijl hij of zij nog lekker ligt te slapen. Dan blijft Zazu Sam gewoon stil!

Bij MamaLoes vind je de leerzame en praktische Zazu slaaptrainer in diverse kleuren en tegen een aantrekkelijke prijs. Reken af met te vroeg opstaande kinderen en bestel een Zazu Sam slaaptrainer. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in een van onze winkels. Team MamaLoes staat voor je klaar!

13 resultaten
Filter