Navigatie
×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

mamaloes-winkel-goirle

MamaLoes is keihard uit de luiers gegroeid

Hoe MamaLoes van een klein babywinkeltje uitgroeide tot één van de grootste online spelers

Het begon allemaal onschuldig en klein

In december 2009 opende Loes een kleine babywinkel aan de Bergstraat in Goirle. Loes: “Met de verkoop van nieuwe en tweedehandse babyspullen wilden we vele (aanstaande) ouders en grootouders blij maken met een unieke aankoop met service en garantie.”
Niet lang daarna volgde ook de officiële opening van de webshop, het huidige mamaloesbabysjop.nl.
“Er is veel gebeurd in 8 jaar” aldus Loes. “Destijds waren we een kleintje, daarna de grootste van de kleintjes, even later de kleinste van de groten en nu zijn we zelfs het grootste online babywarenhuis van Nederland. En we zijn nog lang niet klaar.”

Een bedrijf met hart en ziel

Maar dat ging niet allemaal vanzelf. “Mensen hebben altijd centraal gestaan bij MamaLoes, daar ligt onze kracht” vervolgt Loes. Met oog voor de klant maar ook met oog voor een kwetsbare groep werkzoekenden heeft Loes in de voorbije jaren iets moois opgebouwd. Een bedrijf met hart en ziel, een MamaLoes familie die zichzelf als doel stelt bij te dragen aan een mooiere wereld. Dat ging met vallen en opstaan en soms zelfs met bloed, zweet en tranen.

Visie

Inmiddels heeft MamaLoes 3 winkels verspreid over Nederland. In Breda, Eindhoven en Utrecht. En er volgen er zeker nog meer. Dat is niet meer onschuldig en klein. Daar zit inmiddels een echte visie achter. “Bij MamaLoes is het belangrijk dat de klant zich thuis voelt en met alle gemak een bezoek kan brengen “bij ons thuis in de huiskamer”, één van de winkels dus, waar onze MamaLoesjes je kunnen helpen en adviseren. Een winkel met een herkenbare huisstijl die je ook online overal terugziet.”

Oude roots

Inmiddels is het dan ook hoog tijd geworden om met die allereerste winkel in Goirle aan te sluiten bij die visie. Loes: “We zijn verhuisd naar een nieuw pand in de straat achter ons hoofdmagazijn. Een frisse, nieuwe plek, maar wel nog steeds in Goirle.” Je kunt MamaLoes voortaan vinden in de Nobelstraat 2-02 op industrieterrein Tijvoort. “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm trots ben op wat we tot nu toe met z’n allen bereikt hebben!” Zo staat MamaLoes sinds kort ook in de top 30 van de snelst groeiende crossborder e-commerce bedrijven van Nederland, en in de Twinkle100, de top van de Nederlandse webshops. “Geweldig toch hoe je hart volgen tot wonderen kan leiden. Met passie en daadkracht, en met oog voor de medemens.”