Navigatie
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Roan

Roan is een familiebedrijf dat al sinds 1970 kennis en traditie overbrengt van generatie op generatie. Op dit moment is alweer de derde generatie druk bezig nieuwe ideeën te implementeren om hun bewezen succesformules nóg beter te maken! Zo proberen zij altijd te blijven beantwoorden aan de groeiende verwachtingen van hun klanten.

Roan biedt een ruim assortiment multifunctionele autostoeltjes, kinderwagens en accessoires in een breed spectrum stijlvolle designs en kleuren, in lijn met de laatste mode. De volledige lijn van producten wordt ontworpen en gefabriceerd met het ook op veiligheid, comfort en functionaliteit; zowel voor de baby's als voor hun ouders! Roan maakt producten van de allerhoogste kwaliteit, want hun primaire doel is natuurlijk 100% tevreden klanten!

In de loop der jaren heeft Roan met hun stijlvolle kinderwagens en veilige autostoeltjes in Europa al een betrouwbare reputatie opgebouwd, vandaar dat MamaLoes ze nu graag ook in Nederland verwelkomt!

Op deze pagina zijn alle producten van Roan verzameld, kijk dus eens rustig rond. Alle producten zijn veilig online te bestellen bij MamaLoes. Heb je vragen over de producten van Roan, of heb je behoefte aan uitgebreider persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels. We helpen je graag!