Navigatie

Bespaar flink met Budget DEALS!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie
  1. Stair Trainer

Mippaa

Mippaa is een merk dat innovatieve baby- en kinderproducten maakt die ervoor zorgen dat de leefomgeving van je kleintje zo veilig mogelijk is. De Mippaa Stair Trainer is het bekendste product. Dit is een kindertrapleuning die je makkelijk aan de bestaande trapleuning bevestigd. De Mippaa Stair Trainer hangt onder de normale traupleuning waardoor je kind hem op eigen hoogte vast kan pakken.

Op deze manier kan je kind met de Mippaa Stair Trainer met meer vertrouwen de trap op en aflopen. Dit geeft niet alleen je kind een veiliger gevoel, maar natuurlijk ook jij als ouder. De Mippaa babyproducten hebben dan ook als doel om op een eenvoudige manier het risico op letsel in en om het huis te minimaliseren.

Mippaa Online Bestellen

De Mippaa babyproducten zijn tegen een scherpe prijs verkrijgbaar bij MamaLoes. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze winkels zodat we je een persoonlijke demonstratie kunnen geven van de mogelijkheden van de Mippaa producten. Meer informatie over Mippaa vind je op hun website.

2 resultaten
Filter