Navigatie

Profiteer nu van de SUPER sale!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie
  1. Inbakerslaapzakjes

Love To Dream Swaddle Inbakerslaapzakken

Love To Dream is een Australisch merk dat is begonnen dankzij een mode-ontwerpster die net moeder was geworden in 2008. Haar baby had, zoals de meeste baby's, moeite met rustig blijven slapen. In het ziekenhuis hebben ze haar geleerd hoe ze haar zoontje kon inbakeren met zijn armpjes omhoog, en zo is haar verhaal begonnen. De natuurlijke slaaphouding van baby’s is op het ruggetje met de armpjes omhoog, en dit is precies wat de Swaddle Up realiseert. Hij heeft gepatenteerde mouwtjes waar je de armpjes van je kindje in kan doen. Je kindje kan alsnog de handjes en vingertjes bewegen én het voorkomt het omrollen van je baby.

Love to Dream

Doordat de armpjes binnen het slaapzakje zitten kan je kindje zichzelf niet meer wakker slaan, zodat hij langer en dieper slaapt. Een diepe slaap helpt je kindje met het verwerken van prikkels en verlicht darmkrampjes.

Wil jij meer informatie over de Love To Dream Inbakerslaapzakjes of slaapzakjes in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. Team MamaLoes staat graag voor je klaar.

3 resultaten
Filter