Navigatie

FINALE OPRUIMING: Laatste kans!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Kidsleep Slaaptrainer

Bekijk ook ons volledige assortiment kinderwekkers en slaaptrainers.

Kidsleep heeft een ruim assortiment mooie kinderwekkers en slaaptrainers. Zo heeft Kid'Sleep wekkers met decoplaatjes met op elk decoplaatje twee afbeeldingen. Op de bovenste afbeelding zie je een opgewekt en actief dier, terwijl je op de onderste afbeelding slapende dieren ziet. Wanneer je deze decoplaatjes in de Kid'Sleep wekker plaatst kun je je kind op een leuke manier leren wanneer het wel of nog geen tijd is om op te staan.

Kidsleep Kinderwekker Online Bestellen

Kidsleep biedt een ruim assortiment slaaptrainers. Op het decoplaatje van de kidsleep kinderwekker zal in eerste instantie de bovenste afbeelding verlicht zijn. Wanneer je kind echter moet gaan slapen, stel je de Kidsleep wekker zo in dat het onderste decoplaatje verlicht wordt. Je stelt in hoe laat het bovenste plaatje weer licht mag geven en vertelt tegen je kind dat hij of zij op mag staan als (bijvoorbeeld) de koe weer danst.

Wanneer het zo ver is om op te staan, zal de Kidsleep wekker (optioneel) een geluid afspelen en zal het bovenste plaatje licht gaan geven, zodat je kleine weet dat het tijd is om op te staan. De Kidsleep kinderwekker is dus ideaal voor kinderen die nog geen klok kunnen lezen!

Bij MamaLoes vind je de Kidsleep wekker in verschillende kleuren en varianten. Je kan deze gemakkelijk en veilig online bestellen tegen een scherpe prijs. Wil je meer weten over de Kidsleep kinderwekker? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag meer informatie over dit prachtige product!

6 resultaten
Filter