Navigatie

1-2-3 maart LEEGVERKOOP GOIRLE

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Dikkie Dik

Je kent hem vast al wel, de beroemde oranje kater Dikkie Dik! Dikkie Dik staat te popelen om met jouw kleintje op avontuur te gaan. Dikkie Dik heeft verschillende speeltjes in het assortiment waaronder een wagenspanner, buggy trilfiguur, badspeeltje en een speelbal. Met het Dikkie Dik speelgoed kan jouw kleintje vormen en kleuren spelenderwijs ontdekken en worden de zintuigen geprikkeld en de motorische ontwikkeling gestimuleerd. Daarnaast staan de Dikkie Dik knuffels te popelen om eindeloos met jouw kleintje te knuffelen.

Dikkie Dik houdt naast speelse avonturen ook van het bewaren van tastbare herinneringen. Vereeuwig de kleine handjes en voetjes met de Hand And Footprint Kit of bewaar de eerste haarlokjes of tandjes van je kleintje in het Dikkie Dik bewaardoosje.

Dikkie Dik Producten Online Bestellen

Wat zal je kleintje veel plezier hebben met de speelse producten van Dikkie Dik. Dikkie Dik zet zich al ruim veertig jaar in voor het plezier van je kleintje. De producten van Dikkie Dik bestel je veilig en snel online bij MamaLoes.

Heb jij nog vragen over de producten van Dikkie Dik of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in een van onze winkels!

7 resultaten
Filter