Navigatie
×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Terug naar de blog

kinderstoel

Stokke Tripp Trapp of Bloom kinderstoel? Bekijk hier onze voordelige alternatieven

Ben je op zoek naar een voordelig alternatief voor een Bloom of Stokke Tripp Trapp kinderstoel? We zetten in deze blog onze alternatieven voor je op een rijtje.

Kinderstoelen Bloom en Stokke Tripp Trapp

Wanneer je op zoek bent naar een kinderstoel, ben je de volgende twee merken vast al in je zoektocht tegengekomen: Bloom en Stokke Tripp Trapp. Een Bloom kinderstoel is herkenbaar aan het opvallende design en de verschillende kleurencombinaties. Het nadeel? Voor een Bloom kinderstoel heb je een aardig budget nodig, prijzen starten namelijk bij 379 euro. Een andere populaire variant is de Tripp Trapp kinderstoel van Stokke. Deze kinderstoel is vooral erg praktisch, met een stabiele en stevige houten constructie zonder poespas. Een Tripp Trapp kinderstoel is verkrijgbaar vanaf 209 euro.

Maar er zijn ook genoeg alternatieven in de markt, die op het gebied van prijs en comfort nét wat aantrekkelijker zijn dan de kinderstoelen van Bloom en Stokke. Maak kennis met de Babymoov Swoon Up en onze meegroei kinderstoelen.

Babymoov Swoon Up

Een alternatief voor een Bloom kinderstoel is de Babymoov Swoon Up. Dit is een unieke ligstoel voor de allerkleinsten, te gebruiken vanaf 0 maanden. Het zitje van de stoel kan 360 graden draaien, voor maximale flexibiliteit. De Babymoov is verstelbaar op twee hoogtes: de interactiestand en de relaxstand. Voor maximaal comfort en flexibiliteit is de Babymoov dus een uitstekende keuze.

kinderstoel-swoon-babymoov
Meegroei kinderstoelen

Onze meegroeistoelen voor kinderen zijn een perfect alternatief voor een Stokke Tripp Trapp. Op een meegroei kinderstoel kan je kindje al vanaf een vroege leeftijd zitten (vanaf ongeveer 6 maanden). Deze kinderstoelen gaan jaren mee, doordat ze in hoogte verstelbaar zijn. Zo heeft je kindje altijd een eigen stoel om gezellig aan tafel te zitten. De meegroeistoelen in onze MamaLoes shop zijn al verkrijgbaar vanaf €59,95, waarmee het een erg voordelig alternatief is voor een Stokke Tripp Trapp kinderstoel.

meegroei-kinderstoel

De beste alternatieven voor de voordeligste prijs!

Met de Babymoov Swoon Up en onze meegroeistoelen, zijn er dus genoeg goede alternatieven voor een Bloom of Stokke kinderstoel. Wat zijn jouw ervaringen met kinderstoelen? Deel ze met ons in de reacties hieronder!

Hulp nodig?
Wil je graag advies op maat of heb je vragen over de aanschaf van een kinderstoel? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, of kom langs in één van onze winkels. Team MamaLoes staat voor je klaar!

Terug naar de blog