Navigatie
×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

kind-autostoel-monteren

Groep 1/2/3 autostoel monteren (9-36 kg)

Een groep 1/2/3 autostoel monteren moet uiteraard op de juiste manier gebeuren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een groep 1/2/3 autostoel goed in de auto monteert.

Groep 1/2/3 autostoel

Een groep 1/2/3 autostoel is erg praktisch, hij groeit namelijk met je kindje mee. Deze autostoel is te gebruiken van 9 tot 36 kg, dit is een leeftijd tot wel 12 jaar! Een autostoel monteren kan op verschillende manieren, zoals met de autogordel, het isofix systeem of beiden. Het is dan ook erg belangrijk om na te gaan hoe jouw autostoel gemonteerd moet worden, om de veiligheid van je kindje te garanderen. Heb je moeite met de montage van een groep 1/2/3 autostoel in je auto? In onderstaande video vind je een stap voor stap uitleg over hoe je de Nania Racer SP in de auto moet monteren. Alleen wanneer je de autostoel goed monteert, biedt stoel optimale bescherming voor je kindje.

Nania Racer SP autostoel

Deze Nania Racer SP autostoel is geschikt voor groep 1/2/3 (9-36 kg). Het autostoeltje is volgens veiligheidstechnische, maar ook orthopedische gezichtspunten ontwikkeld. Het zacht beklede, anatomisch gevormde autozitje zorgt ervoor dat je kindje ook op lange ritten comfortabel zit. De rugsteun biedt daarnaast met zijn ver naar voren getrokken hoofdsteun bijkomend comfort en veiligheid, ook bij een zijbotsing. Je kunt de rugsteun in de hoogte verstellen en kan zo optimaal aan de lichaamsgrootte van het kind worden aangepast.

Op zoek naar de Nania Racer SP autostoel of een andere groep 1/2/3 autostoel? Bekijk ze hier

VIDEO